Brænder du for at arbejde med Cloud teknologier og IT-drift?
Som talent hos CGI, bliver du en del af en global vækstvirksomhed og vil være en del af CGI’s Talentprogram på tværs af forretningsområderne i Danmark.

Vi har et skræddersyet program på 12 måneder, mentorordning, gode løn- og personaleforhold, samt fastansættelse i verdens 5. største IT-virksomhed.

Hvem er CGI?
Hos CGI leverer vi skræddersyede IT-løsninger til mange forskellige brancher. Det være sig både offentlige, statslige og privatejede. Vi udvikler, leverer og drifter IT-løsninger til kunder overalt i verden, sammen med vores 90.000 kolleger på verdensplan.

Hos CGI har vi momentum og overhaler mange af vores konkurrenter. Vi har adgang til nogle af verdens mest avancerede og gennemtestede teknologier. For at fortsætte vores ambitiøse udvikling har vi brug for endnu flere dygtige medarbejdere, som har lyst til at gøre en forskel, og som har talentet til at skabe udviklingen inden for det offentlige segment.

Hvad indeholder CGI’s Talent Program?
Som en del af vores Talent Program vil du blive udfordret i flere forskellige discipliner inden for IT consulting, og programmets indhold vil blive skræddersyet efter dine individuelle og forretningens behov. Som en del af programmet vil du blive tildelt en mentor, der vil støtte dig gennem din faglige og personlige udvikling.

Programmet varer 12 måneder og vil være en kombination af teoretisk træning og praktisk erfaring. Den teoretiske uddannelse vil primært finde sted i starten af programmet, mens programmets slutning primært vil fokusere på oplæring i projekter og kundearbejde.

Udover det daglige arbejde, bliver du også en del af vores Talenthold på tværs af den danske forretning. Her mødes man flere gange om året, og bliver trænet og inspireret på tværfaglige emner, med mulighed for at dyrke både det faglige og det sociale fællesskab.

Talent i Application Operations Team
Den primære opgave i afdelingen er at sikre stabil applikations, platforms- og infrastrukturdrift og foretage teknisk forvaltning af applikationer på CGIs eller kundernes egne infrastrukturplatforme. Som Talent i Application Operations teamet kan du være med til at udvikle samt drifte vores Cloud Native Platform eller varetage klassisk applikations drift for Kunderne i den private eller offentlige sektor.

Vi vælger dig
Du har en uddannelse, som fx: Datalog, Software Engineer, datamatiker eller noget helt tredje. Du kan være nyuddannet eller har måske allerede erhvervserfaring indenfor IT-konsulentbranchen.

Som person er du åben, udadvendt og selvstændig, og du skal selv kunne byde ind på opgaver og skabe gode relationer til dine kollegaer og de kunder, vi arbejder for. Du er forretningsorienteret i et teknisk miljø med gode ideer og kreativitet, og du forstår kompleksiteten i drift og forvaltning som involverer flere parter – interne som eksterne, og hvordan man leverer vellykkede resultater til tiden

Du har en naturlig nysgerrighed og interesse for branchen, og holder dig gerne ajour med viden indenfor området, som er nødvendig, for at kunne levere den rigtige løsning til vores kunder. Du tænder på ”doing” snarere end teoretisering og ønsker at forstå detaljerede sammenhænge mellem data og processer, og du er ikke bange for at spørge, hvis der er noget der undrer dig.

Du kan formulere dig på et højt fagligt niveau både i skrift og tale – på dansk og engelsk.

Derfor skal du vælge CGI
Arbejdsglæde er altafgørende for både trivsel og succes. Derfor tilbyder vi i CGI ikke blot et spændende og udfordrende program, men også attraktive arbejdsforhold.

Vi tilbyder fastansættelse fra første dag, i en organisation med høj faglighed og professionalisme. Et godt socialt miljø med stor respekt for hinandens faglige og personlige kompetencer, en mentorordning samt et ungenetværk på tværs af afdelinger.

Som en del af CGI’s Talent Program har du mulighed for medejerskab af CGI – verdens 5. største it servicevirksomhed, gennem vores Share Purchase Program. Derudover tilbyder vi en attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, gode kantineforhold og en initiativrig aktivitetsforening.

Kick-start din fremtid, og vær med til at sæt dit præg på fremtidens IT-løsninger.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Director, Vi Nguyen på telefonnr. +45 50529184 for mere information om jobbet.

Arbejdssted: Aarhus, Aalborg og Ballerup
Tiltrædelse: 1. september 2024
Ansøgningsfrist: 1. maj 2024

Kompetencer:
• Linux
• Python
• Cloud Native teknologier

Your future duties and responsibilities:

#LI-DNI

Skills:

  • Ansible
  • Cloud Native Development
  • Linux
  • Operations Management

What you can expect from us:

Insights you can act on

While technology is at the heart of our clients’ digital transformation, we understand that people are at the heart of business success.

When you join CGI, you become a trusted advisor, collaborating with colleagues and clients to bring forward actionable insights that deliver meaningful and sustainable outcomes. We call our employees “members” because they are CGI shareholders and owners, and, as owners, we enjoy working and growing together to build a company we are proud of. This has been our Dream since 1976, and it has brought us to where we are today—one of the world’s largest independent providers of IT and business consulting services.

At CGI, we recognize the richness that diversity brings. We strive to create a work culture where everyone belongs, and we collaborate with clients in building more inclusive communities. As an equal opportunity employer, we empower all our members to succeed and grow. If you require an accommodation at any point during the recruitment process, please let us know. We will be happy to assist.

Ready to become part of our success story? Join CGI—where your ideas and actions make a difference.

Application deadline: 01-05-2024 Starting date: 02-09-2024