Vil du have gode muligheder for at gøre en forskel? Og ved du allerede nu, at du vil accelerere din karriere fra første dag? I Procurement drives vi af godt købmandskab og af at kunne yde den gode service for vores stakeholdere. Du vil fra første arbejdsdag skulle ville og turde tage ansvar. Du vil hos os opleve en uformel struktur og brede beføjelsesrammer, der giver muligheder for dig, der kan og vil.

Vi garanterer dig den bedste start på din karriere 
I Nykredit bliver du del af et struktureret og velafprøvet graduateforløb. Graduateforløbet varer i 10 måneder med opstart i september, og du vil under hele forløbet være fast tilknyttet afdelingen Procurement. Vi kan love dig, at vi prioriterer din udvikling og dine muligheder i et forløb, hvor vi har fokus på både forretningsforståelse og personlig udvikling. Og det gælder ikke kun under dit forløb, men også efter, når vi sammen med dig skaber din fremtidige karrierevej i Nykredit.

Sådan gør du en forskel som Graduate i Nykredit
Som Graduate tager du del i vores strategi og er med til at udvikle vores mål om at blive hele Danmarks foreningsejede og samfundsansvarlige finansielle virksomhed, der bidrager til et grønnere Danmark.

Som foreningsejet virksomhed har vi nogle særlige muligheder og en forpligtelse til at give tilbage til vores kunder og til samfundet. Og tænker du, at du vil være med til netop det, så er du indtil videre landet rigtigt.

Vil du bidrage med dit perspektiv?
Vi tror på, at vi skaber den bedste arbejdsplads, når vores team er sammensat af medarbejdere med forskellige færdigheder, baggrunde og erfaringer. Det betyder, at vi leder efter dig, som kan bidrage med lige præcis dit perspektiv – så vi hele tiden kan inspirere og lære af hinanden.

Det forventer vi af dig
Det er en forudsætning, at du afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år. Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • har øje for godt købmandskab
  • har gode analytiske evner samt en innovativ forretningstilgang
  • besidder en servicemindet tilgang til dine opgaver og at dit gode humør smitter
  • er forandringsvillig og altid klar til at omstille dig.

Det er vigtigt, at du kan udtrykke dig klart og tydeligt både mundtligt og skriftligt. Herudover er det naturligt for dig at søge sparring med dine kolleger, ligesom du samtidig selvstændigt tager initiativ.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så kan dit forløb i Procurement byde på:

  • at drive en udbudsproces fra A-Z i samspil med eksterne og interne stakeholdere
  • implementering og opfølgning på indgåede aftaler
  • løbende opfølgning på leverandørperformance og udarbejdelse af bl.a. spendanalyser
  • projektdeltagelse.

Det er vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle med mange snitflader.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, vores graduateforløb eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør, Kim Badenholt på tlf. 44 55 17 29 eller seniorrekrutteringspartner, Christian L. Henningsen på tlf. 44 55 18 43.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.

Application deadline: 18-02-2024 Starting date: 02-09-2024