Vil du have gode muligheder for at gøre en forskel? Og ved du allerede nu, at du vil accelerere din karriere fra første dag? Vil du arbejde med datastruktur, programmering, analyse og rapportering og samtidig være del af Nykredits ansigt udadtil overfor myndighederne? Så læs videre her.

Vi garanterer dig den bedste start på din karriere
I Nykredit bliver du del af et struktureret og velafprøvet graduateforløb. Graduateforløbet varer i 10 måneder med opstart i september, og du vil under hele forløbet være fast tilknyttet afdelingen Product Reporting, der er en del af forretningsområdet Group Finance and Investments. Vi kan love dig, at vi prioriterer din udvikling og dine muligheder i et forløb, hvor vi har fokus på både forretningsforståelse og personlig udvikling. Og det gælder ikke kun under dit forløb, men også efter, når vi sammen med dig skaber din fremtidige karrierevej i Nykredit.

Sådan gør du en forskel som Graduate i Nykredit
Som Graduate tager du del i vores strategi og er med til at udvikle vores mål om at blive hele Danmarks foreningsejede og samfundsansvarlige finansielle virksomhed, der bidrager til et grønnere Danmark.

Som foreningsejet virksomhed har vi nogle særlige muligheder og en forpligtelse til at give tilbage til vores kunder og til samfundet. Tænker du, at du vil være med til netop det, så er du indtil videre landet rigtigt.

Vil du bidrage med dit perspektiv?
Vi tror på, at vi skaber den bedste arbejdsplads, når vores team er sammensat af medarbejdere med forskellige færdigheder, baggrunde og erfaringer. Det betyder, at vi leder efter dig, som kan bidrage med lige præcis dit perspektiv – så vi hele tiden kan inspirere og lære af hinanden.

Det forventer vi af dig
Det er en forudsætning, at du afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år. Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • har solide analytiske evner og er nysgerrig på data, og hvad der driver udviklingen i Nykredits balancer
  • har et brændende ønske om at udvikle dig i en retning, hvor fokus er på forståelse af data og rapportering og ikke mindst de processer, der understøtter løsningerne
  • har gode samarbejdsevner, så vi i fællesskab dels får løst vores opgaver og dels får optimeret vores værdikæder og placering af opgaver på tværs af Group Finance and Investments og Nykredit.

Dit kommende forløb i Product Reporting
En hverdag hvor vi har ansvaret for en del af Nykredits rapportering til Finanstilsynet, Nationalbanken, Finans Danmark og ratingbureauet Standard & Poor’s. Derudover har vi en række leverancer til regnskabet og interne afregninger. En vigtig del af arbejdet er at forbedre vores processer og bidrage til forståelse for data, samt hvad der driver udviklingen i vores bank- og realkreditbalance. Du skal derfor have interesse i at arbejde med hele værdikæden, hvor du får mulighed for både at arbejde med datastruktur, programmering, analyse, rapportering samt være en del af Nykredits ansigt udadtil overfor myndighederne.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, vores graduateforløb eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Jonas Eir på tlf. 44 55 24 96 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på tlf. 44 55 18 69.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.

Application deadline: 18-02-2024 Starting date: