Verden forandrer sig hurtigere end nogensinde, men heldigvis kan vi alle sammen være med til at præge den.

Skal du være med til at skabe en bedre fremtid gennem teknologi?

Vi søger IT-Graduates til vores eftertragtede Graduateprogram, og vi søger dig, der gerne vil være med til at skabe et endnu bedre I morgen!

Du behøver ikke vide, hvordan din karriere skal udforme sig, før den er begyndt, for I twoday har du mulighed for at realisere næsten alle dine karrieredrømme, så længe du har drive, er ambitiøs og gerne vil gøre en forskel. En forskel der kommer vores kunder, dine kollegaer og et bedre I morgen til gode.

Vores Graduateprogram er et 12 måneders forløb, som skaber sublime rammer for din personlige og faglige udvikling. Fra dag ét vil du opleve at være IT-konsulent, og en stor del af din hverdag vil bestå I at arbejde med kundespecifikke opgaver, masser af kode og kundekontakt. Vi synes, at din faglige udvikling er noget af det vigtigste. Derfor rummer vores Graduateprogram flere
forskellige workshops, som både er tekniske og konsulentrettet. Alt I alt giver vores workshops dig værktøjerne til at yde værdifulde konsulentydelser og sparring, ligesom at de har til formål at styrke og udvikle dine personlige lederevner, anvende effektive kommunikationsprincipper og opbygge tillidsfulde rådgivningsrelationer.

Vi har plads til alle ambitioner, og vi mener, at vores individuelle forskelligheder, er vores fælles styrke. At arbejde I twoday handler udelukkende om mennesker og relationer og vi oplever, at vi med drive, omstillingsparathed og hjerte kan gøre en stor forskel I det samfund, som vi lever i.

Flere gange undervejs I forløbet møder du dine nordiske kollegaer til vores Nordic Graduate Gatherings og sammen har I en spændende weekend med fokus på læring, socialt sammenhold og fællesskaber.

 

Lad os skabe et bedre i morgen – sammen

I twoday udvikler vi brugbare løsninger, der gør folks hverdag lidt nemmere. Fra at spare tid og ressourcer over til at forbedre resultater, og vi elsker det, vi laver! Vores kunder er både private og offentlige virksomheder og institutioner, og vi udvikler, moderniserer og vedligeholder deres IT-løsninger. Sammen med kunderne skaber vi øget produktivitet og vækst i Danmark til gavn for os alle.

 

Den rette profil med det rette mindset

Vi tror på, at læring og udvikling er til stede hele livet – også i dit arbejdsliv. Uddannelse og udvikling er vigtig for dig og ikke mindst vores kunders projekter.

Vi ser gerne, at du har en relevant IT-faglig uddannelse fra fx ITU eller DTU, og at du har beskæftiget dig med softwareudvikling. Du har gode karakterer fra studiet, og du har gerne haft et relevant studiejob, hvor du måske har håndteret et par kodelinjer eller haft med kunder at gøre.

Du har formentlig arbejdet med enten Java eller .Net på studiet, og hvis din interesse ligger inden for funktionel programmering hører vi også meget gerne fra dig. Vi har nemlig rigtig mange spændende kundeprojekter, som dækker både objektorienteret og funktionel programmering.

 

Ansøg i dag og blev en del af noget større i morgen

Da vi løbende ansætter til vores Graduateprogram, anbefaler vi, at du sender dit CV i dag. Du behøver ikke skrive en formel ansøgning, men gerne et par linjer om, hvorfor vi skal vælge netop dig.

Har du spørgsmål til stillingen bedes du række ud til HR Business Partner Nikoline Schnoor Larsen på 3144 9266.

Application deadline: 31-08-2024 Starting date: 02-09-2024