Har du interesse for regnskabsanalyse, og kunne du tænke dig at få et godt springbræt til din videre karriere? Så er det måske dig, vi leder efter.

Dit kommende job
Dine arbejdsopgaver inkluderer i første omgang oprettelse af sager, kontrol af materiale, reformulering af regnskaber og udarbejdelse af grupperegnskaber. Senere kan analyser på mindre og mellemstore virksomheder også indgå i viften af opgaver. Din udvikling afhænger af din begejstring for regnskab, og vi sørger for oplæring sammen med både erfarne studentermedhjælpere og vores analytikere.
    
Din erfaring
Du er ved at færdiggøre din HA-almen og vil herefter påbegynde din cand.merc.- kandidatuddannelse. I dit studie indgår regnskabsfag. Du har gode IT-kundskaber – specielt inden for Office-pakken. Du formår effektivt at sætte dig ind i komplekse problemstillinger, arbejder struktureret og kan videreformidle løsninger på en forståelig måde, så vi sammen kan skabe de bedste resultater for Nykredit.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med de andre studentermedhjælpere, så det er vigtigt, at du er god til at samarbejde. Du er løbende i dialog med vores kunder og kolleger på centrene, og vi forventer derfor, at du er i stand til at kommunikere professionelt – både mundtligt og skriftligt. Vi sætter pris på godt humør og en fleksibel indstilling. Arbejdstiden er op til 15 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder.

Din nye arbejdsplads
Virksomhedsanalyse er en afdeling i Kredit, der bl.a. har ansvaret for rating af Nykredits kunder. Virksomhedsanalyse har desuden ansvaret for at udføre komplekse virksomhedsanalyser på større erhvervs- og landbrugskunder. Analyserne indgår i kreditvurderingen og har derfor en kreditrisikomæssig vinkel.

Vi er et uformelt og velfungerende team i et motiveret og fagligt miljø. Vi har meget fokus på sparring samt faglig og personlig udvikling. Ud over de relationer som dine arbejdsopgaver automatisk giver dig, bliver du en del af Nykredits studenternetværk på ca. 550 studerende.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte teamchef, Henriette Hellerung Christiansen på tlf. 44 55 29 64 eller teamchef, Katrine Zinck på tlf. 44 55 28 77.

Vi inviterer løbende til samtaler, så vi ser frem til at modtage CV, ansøgning og eksamenskarakterer snarest muligt.

Application deadline: 02-01-2024 Starting date: Ongoing