Er du en passioneret dataentusiast, der brænder for at arbejde med store datamængder og komplekse datastrukturer? Så er dette job lige noget for dig!

Et skræddersyet program på 12 måneder, mentorordning, gode løn- og personaleforhold, samt garanteret fastansættelse i verdens 5. største IT-virksomhed. Du bliver en del af en global vækstvirksomhed og er med til at designe fremtidens BI og data løsninger indenfor den finansielle sektor.

Dine ansvarsområder inkluderer:
• Arbejde tæt sammen med vores kunder for at forstå deres behov og krav til
datahåndtering
• Designe og implementere skalerbare og effektive datainfrastrukturer og -arkitekturer
• Udvikle og vedligeholde data pipelines og ETL-processer
• Udvikle og optimere machine learning-modeller i den finansielle sektor, samt udvikle AI
modeller for CGI’s kunder
• Sikre høj datakvalitet og dataintegritet gennem automatiserede tests og valideringer
• Optimering af databaser og datahåndteringsprocesser for at sikre høj ydeevne
• Identificere og implementere nye teknologier og værktøjer til at forbedre vores
datahåndtering
• Udvikling af cloud og AI services og løsninger

Hvad indeholder CGI’s talentprogram?
CGI’s talentprogram er for nyuddannede med enten en bachelor eller kandidatgrad.

Med talentprogrammet, investerer vi i fremtidens dygtige IT-profiler, og håndbærer dem igennem forløbet med dygtige kolleger og en mentor. Kort sagt – så lærer man og udvikler sig, i et professionelt IT-miljø med fokus på konsulentarbejde og kundekontakt.

Talent programmet løber over 12 måneder, og vil være en kombination af teoretisk træning og praktisk erfaring. Du vil i høj grad få hands-on erfaring gennem dit arbejde i afdelingen, hvor alt det du har lært på den teoretiske del, vil komme i spil. Hele forløbet afsluttes med en case præsentation, hvor du skal demonstrere den viden, som du har tilegnet dig under hele programmet.

Afdelingen du udvikler dig i
Du bliver en del af et team på 12 dygtige konsulenter på vores kontor i Ballerup. Med CGI’s vision om diversitet i medarbejderstaben, både når det gælder alder, køn, etnicitet og kompetencer, bliver du en del et team der i høj grad lever op til denne vision. Det giver en god dynamik i afdelingen, og vi trives både i det faglige og det sociale fællesskab.

Vi leverer løsninger til vores kunder til håndtering af data generelt, således vores kunder kan anvende data som konkurrencemæssige fordele og sikre, at de lever op til lovkrav omkring håndtering af persondata og rapportering til myndighederne.

Mængderne og kompleksiteten af virksomhedernes data stiger voldsomt. Vi ser data som nøglen til virksomheders succes ved at sikre optimal viden om kunder, leverandører, medarbejdere og andre interessenter samt produkter, salg og leverancer. Vi arbejder med kundernes data, og samler og bearbejder data fra mange forskellige systemer, der skaber et samlet overblik for vores kunder.

Viden og erfaring gør det ikke alene, og vi arbejder med moderne cloud-værktøjer fx Data Bricks, Co-pilot, OpenAI, Informatica, Microsoft og generisk data science ved brug af python, og vi er eksperter på områder som:

• Data ingestion og integration: Integration af data mellem systemer og applikationer –
herunder opbygning af Data Warehouse løsninger specielt
• Data Governance og Data Catalog: Etablering af overblik over data og deres
sammenhænge, samt afdækning og fastlæggelse af processer og ejerskab af data i
virksomhederne
• Data Quality: Eliminering af datakvalitetsproblemer på tværs af systemer ved automatisk
korrektion af fejl, unøjagtigheder, invalide og redundante data.
• Master Data Management: Synkronisering af data på tværs af systemer, applikationer og
platforme for sikring af ”én version af sandheden”.
• Cloud enabling: Etablering af cloud løsninger og services, herunder også AI løsninger der
understøtter kunders forretningsprocesser.

Hvad kan du forvente
Du bliver ikke den førende ekspert indenfor data Engineering på 12 måneder, men du får en god grundviden, så du kan specialisere dig inden for dette spændende område. Det er komplekst, men også ekstremt interessant, hvor der kræves en høj grad af nysgerrighed og villighed til at tilegne sig nye metoder og ny teknologi som en naturlig del af arbejdet. Vores vigtigste mission er naturligvis at hjælpe dig i mål.

Vi sørger for, at du får en af vores dygtige medarbejdere som mentor, som vil guide og vejlede dig igennem hele forløbet. Og du bliver en del af CGI Danmarks Ugenetværk.
Derudover får du relevante kurser og certificeringer, så du er klædt bedst på til de udfordringer du møder i din dagligdag.

Derfor vælger vi dig
Vi forestiller os, at du er tæt på at færdiggøre din uddannelse fx som ingeniør, cand.IT, Datalog, cand. scient eller anden uddannelse, som er relevant inden for IT og data.

• Du i dit uddannelsesforløb har arbejdet Data Science eller Data Engineering, er det en
klar fordel, men det er ikke et krav.
• Det vil være en fordel hvis du kender værktøjer som: SQL, Python, R eller Java
• Du har en naturlig nysgerrighed for data og systematik. Du ønsker at forstå detaljerede
sammenhænge mellem data og processer, og du er ikke bange for at spørge, hvis der er
noget der undrer dig.
• Du skal trives i en dynamisk hverdag, hvor nye udfordrende opgaver hele tiden udvikler
din faglige profil. Som person er du åben, udadvendt og selvstændig, og du byder
proaktivt ind på opgaver og skaber gode relationer til kollegaer og kunder.
• Du kan formulere dig på et højt fagligt niveau både i skrift og tale – på dansk og engelsk.

Derfor skal du vælge os
Vi tilbyder ansættelse i en organisation med høj faglighed og professionalisme. Et godt socialt miljø med stor respekt for hinandens faglige og personlige kompetencer, en mentorordning samt et Ungenetværk på tværs af afdelinger og fagområder.

Arbejdsglæde er altafgørende for både trivsel og succes. Derfor tilbyder vi i CGI ikke blot et spændende og udfordrende program, men også attraktive arbejdsforhold.
Som en del af CGI’s Talent Program har du mulighed for medejerskab af CGI – verdens 5. største it servicevirksomhed, gennem vores Share Purchase Program. Derudover tilbyder vi en attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, gode kantineforhold og en initiativrig aktivitetsforening.

Hvem er CGI?
Hos CGI leverer vi skræddersyede IT-løsninger til mange forskellige brancher. Det være sig både offentlige, statslige og privatejede. Vi udvikler, leverer og drifter IT-løsninger til kunder overalt i verden, sammen med vores 90.000 kolleger på verdensplan, og vi vil gerne have dig med.

Er du mon vores nye Talent?

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Director Nicolai Borre på telefonnr. +45 5214 7229 eller på e-mail nicolai.borre@cgi.com for mere information om jobbet.

Arbejdssted: Ballerup
Ansøgningsfrist: 1. maj 2024
Tiltrædelse: 1. September 2024

Skills:

  • Informatica
  • Python

What you can expect from us:

Insights you can act on

While technology is at the heart of our clients’ digital transformation, we understand that people are at the heart of business success.

When you join CGI, you become a trusted advisor, collaborating with colleagues and clients to bring forward actionable insights that deliver meaningful and sustainable outcomes. We call our employees “members” because they are CGI shareholders and owners, and, as owners, we enjoy working and growing together to build a company we are proud of. This has been our Dream since 1976, and it has brought us to where we are today—one of the world’s largest independent providers of IT and business consulting services.

At CGI, we recognize the richness that diversity brings. We strive to create a work culture where everyone belongs, and we collaborate with clients in building more inclusive communities. As an equal opportunity employer, we empower all our members to succeed and grow. If you require an accommodation at any point during the recruitment process, please let us know. We will be happy to assist.

Ready to become part of our success story? Join CGI—where your ideas and actions make a difference.

Application deadline: 01-05-2024 Starting date: 02-09-2024