Er Space din helt store passion, – enten som passioneret dataentusiast, der brænder for at arbejde med store datamængder og komplekse datastrukturer, eller som software udvikler af meget kritiske systemer? Så er dette job lige noget for dig!

Som talent hos CGI bliver du en del af en global vækstvirksomhed og vil være en del af CGI’s store hold af Space eksperter med store muligheder for kortere eller længere udlandsophold.
Vi har et skræddersyet program på 12 måneder, mentorordning, gode løn- og personaleforhold, samt garanteret fastansættelse i verdens 5. største IT-virksomhed.

Vi søger talenter indenfor to spor – og afhængig af din profil som enten dataentusiast eller udvikler vil du blive involveret i flere forskellige opgaver.

Software udvikler, med mulighed for rejseaktivitet i Europa
Er du software udvikler, vil du arbejde på kritiske missioner for det Europæiske Rumagentur (ESA, European Space Agency). Du vil blandt andet arbejde med kritiske systemer for Galileo, som er Europas eget satellit system, og som består af 24 satellitter. Du vil indgå i spændende testforløb, som skal sikre 100% succes på de kritiske missioner, og vil i høj grad komme tæt på løsningerne, når du fra vores kontor i Ballerup samt fra en eller flere lokationer i Europa vil løse givne missioner og opgaver. Du vil blive en del af et team af dygtige og meget kompetente medarbejdere, hvor du kan forvente en stejl læringskurve og en masse spændende udfordringer. Vi forventer derfor at du er nysgerrig og brænder for at dygtiggøre dig indenfor området. De primære teknologier vi anvender er Linux, SQL, Java og Oracle.

Space Data Konsulent – tag data til nye højder
Brænder du i stedet for data, kan vi tilbyde dig en stilling som Space Data Konsulent. Det er en rolle der spænder bredt, men hvor du, afhængig af din rolle i det enkelte projekt eller hos kunden, kan kalde dig Data Analytic konsulent, GIS konsulent eller Management konsulent.
Du vil arbejde med projekter både indenfor offentlige styrelser og den private sektor, hvor space data bliver en større og større del af forretnings- og beslutningsprocesserne.
Dit arbejde vil i høj grad omhandle remote sensing data, satellit fotos, men også andre spatiale, GIS- og georelaterede datatyper. Du vil arbejde med CGI’s eget produkt GeoData360 som dækker hele processen fra opsamling af spatiale data, via f.eks. Machine Learning, til det output som direkte kan understøtte vores kunders forretningsbehov.
Du har en bred viden om data, og kan designe og implementere skalerbare og effektive databasestrukturer- og arkitekturer.
Som Space konsulent vil du arbejde ud fra vores lokation i Ballerup

Gældende for begge spor er, at du bliver en del af et stærkt fagligt team, og du bliver samtidig en del af vores Talent program, på tværs af den danske forretning. Her vil du få et stort netværk, både socialt og fagligt, og mødes med talenter fra andre forretningsområder, til flere sessioner i løbet af det 12 måneders program.

Vi kan ikke love dig en rumrejse, men til gengæld en personlig udviklingsrejse, hvor du i høj grad bliver delagtiggjort i de mange spændende opgaver der er indenfor Space området, sammen med nogle af de dygtigste i verden.

Derfor skal du vælge CGI
Hos CGI er vi stolte af en meget høj medarbejdertilfredshed og vi glæder os over, at vi med vores mange gode tiltag og vilkår formår, at fastholde dygtige og engagerede medarbejdere i virksomheden i mange år.

Vores tiltag indebærer blandt andet øget fokus på diversitet og et markeds-rettet fokus på at tiltrække flere kvinder til IT og til CGI. Fordi vi tror på, at diversitet er med til at skabe en dynamisk virksomhed.

Af andre tiltag kan nævnes vores Ungenetværk hvor vi mødes til faglige indspark og sociale events som fx brætspilsaften og bowling. Social Club hvor hele organisationen mødes til ikke-faglige-arrangementer, spiller padel eller deltager i kulturelle events.

Som medarbejder hos CGI tilbyder vi dig en række forskellige goder heriblandt, 10% i pension, ekstra feriefridage, fritvalgsopsparing samt muligheden for at blive medejer af CGI, gennem vores aktieprogram – det benytter hele 97% af de danske medarbejdere sig af.

Hos CGI ved vi, at der er andet i livet end arbejde. Vi ved at privat- og fritidsliv i høj grad er med til at skabe fornyet energi. Derfor har man som medarbejder I CGI, mulighed for at arbejde med stor fleksibilitet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Director Henrik Kaltoft på telefon 22 34 65 86.

Arbejdssted: Ballerup
Ansøgningsfrist: 1. maj 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Your future duties and responsibilities:

#LI-DNI

Skills:

  • Data Analysis
  • Geographic Information System
  • Software Testing
  • Solution Analysis
  • Space

What you can expect from us:

Insights you can act on

While technology is at the heart of our clients’ digital transformation, we understand that people are at the heart of business success.

When you join CGI, you become a trusted advisor, collaborating with colleagues and clients to bring forward actionable insights that deliver meaningful and sustainable outcomes. We call our employees “members” because they are CGI shareholders and owners, and, as owners, we enjoy working and growing together to build a company we are proud of. This has been our Dream since 1976, and it has brought us to where we are today—one of the world’s largest independent providers of IT and business consulting services.

At CGI, we recognize the richness that diversity brings. We strive to create a work culture where everyone belongs, and we collaborate with clients in building more inclusive communities. As an equal opportunity employer, we empower all our members to succeed and grow. If you require an accommodation at any point during the recruitment process, please let us know. We will be happy to assist.

Ready to become part of our success story? Join CGI—where your ideas and actions make a difference.

Application deadline: 01-05-2024 Starting date: 02-09-2024