Et skræddersyet program på 12 måneder, mentorordning, gode løn- og personaleforhold og fastansat fra dag 1, i verdens 5. største IT-virksomhed – det er næsten for godt til at være sandt.

Men det er ikke desto mindre dét, vi kan tilbyde hos CGI. Du bliver en del af en global vækstvirksomhed og er med til at designe fremtidens it-løsninger.

Hvem er CGI ?
Hos CGI leverer vi skræddersyede IT-løsninger til mange forskellige brancher. Det være sig både offentlige, statslige og privatejede. Vi udvikler, leverer og drifter IT-løsninger til kunder overalt i verden, sammen med vores 90.000 kolleger på verdensplan.

Hos CGI har vi momentum og overhaler mange af vores konkurrenter. Vi har adgang til nogle af verdens mest avancerede og gennemtestede teknologier. For at fortsætte vores ambitiøse udvikling har vi brug for endnu flere dygtige medarbejdere, som har lyst til at gøre en forskel, og som har talentet til at skabe udviklingen inden for Healthcare.

I vores Healthcare division i Danmark, har vi 70 dygtige og dedikerede medarbejdere, men vi mangler dig i teamet.

Hvad indeholder CGI’s Talent Program?
Som en del af vores Talent Program vil du blive udfordret i flere forskellige discipliner inden for IT consulting, og programmets indhold vil blive skræddersyet efter dine individuelle og forretningens behov. Som en del af programmet vil du blive tildelt en mentor, der vil støtte dig gennem din faglige og personlige udvikling.

Programmet varer 12 måneder og vil være en kombination af teoretisk træning og praktisk erfaring. Den teoretiske uddannelse vil primært finde sted i starten af programmet, mens programmets slutning primært vil fokusere på oplæring i projekter og kundearbejde.

Udover det daglige arbejde i afdelingen, bliver du også en del af vores Talenthold på tværs af den danske forretning. Her mødes man flere gange om året, og bliver trænet og inspireret på tværfaglige emner, med mulighed for at dyrke både det faglige og det sociale fællesskab.

Talent i Health divisionen
Du vil blive en del af vores Health division, der kombinerer forretningsforståelse med informationsteknologi og skaber unikke it-baserede services og løsninger til sundhedssektoren.

Du vil bl.a. blive inddraget i at:
• Planlægge og lede leverancen af løsninger til vores kunder i de forskellige sektorer inden for sundhedsvæsenet.
• Sikre tekniske løsninger, der imødekommer (og måske endda overstiger) kundernes behov og forventninger.
• Udføre konsulentrådgivning på højt fagligt niveau samt best practice for både kunder og kolleger.
• Deltage aktivt i presales og tilbudsarbejde.

Vi vælger dig
Fordi du brænder for en af disse to retninger,
• Projektledelse og Service Delivery Management – hvor du vil være med til at lede vores projekter og de services, vi leverer til vores kunder.
• Udvikler – hvor du er med til at udvikle nye og vedligeholde eksisterende løsninger til vores kunder

Du har en bachelor eller kandidatuddannelse inden for it og kommunikation eller sundhedsteknologi. Har du erhvervserfaring inden for konsulentbranchen, er det en fordel, men ikke et krav.

Som person er du åben, udadvendt og selvstændig, og du skal selv kunne byde ind på opgaver og skabe gode relationer til dine kollegaer og de kunder, vi arbejder for. Du er vedholdende og bliver motiveret af at finde løsninger på de mange forskellige problemstillinger, vi møder i samarbejdet med vores kunder, og du er god til at samarbejde på alle niveauer, både internt og eksternt.

Du har en naturlig nysgerrighed og interesse for branchen, og holder dig gerne ajour med viden indenfor området, som er nødvendig, for at være den kompetente konsulent og sparringspartner for vores kunder. Du ønsker at forstå detaljerede sammenhænge mellem data og processer, og du er ikke bange for at spørge, hvis der er noget der undrer dig.

Du kan formulere dig på et højt fagligt niveau både i skrift og tale – på dansk og engelsk.

Derfor skal du vælge os
Arbejdsglæde er altafgørende for både trivsel og succes. Derfor tilbyder vi i CGI ikke blot et spændende og udfordrende program, men også attraktive arbejdsforhold.

Vi tilbyder fastansættelse fra første dag, i en organisation med høj faglighed og professionalisme. Et godt socialt miljø med stor respekt for hinandens faglige og personlige kompetencer, en mentorordning samt et ungenetværk på tværs af afdelinger.

Som en del af CGI’s Talent Program har du mulighed for medejerskab af CGI – verdens 5. største it servicevirksomhed, gennem vores Share Purchase Program. Derudover tilbyder vi en attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, gode kantineforhold og en initiativrig aktivitetsforening.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, og angiv gerne hvilken af de tre retninger, du kunne have din interesse i.

Kick-start din fremtid, og vær med til at sæt dit præg på fremtidens IT-løsninger, indenfor Healthcare-området.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte VP Henrik Mejlgaard på telefonnr. +45 25 18 81 20 for mere information om jobbet.

Arbejdssted: Aarhus
Antal ledige stillinger: 2
Ansøgningsfrist: 1. maj 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Skills:

  • Angular 2
  • Java
  • React Native
  • Software Design Patterns

What you can expect from us:

Insights you can act on

While technology is at the heart of our clients’ digital transformation, we understand that people are at the heart of business success.

When you join CGI, you become a trusted advisor, collaborating with colleagues and clients to bring forward actionable insights that deliver meaningful and sustainable outcomes. We call our employees “members” because they are CGI shareholders and owners, and, as owners, we enjoy working and growing together to build a company we are proud of. This has been our Dream since 1976, and it has brought us to where we are today—one of the world’s largest independent providers of IT and business consulting services.

At CGI, we recognize the richness that diversity brings. We strive to create a work culture where everyone belongs, and we collaborate with clients in building more inclusive communities. As an equal opportunity employer, we empower all our members to succeed and grow. If you require an accommodation at any point during the recruitment process, please let us know. We will be happy to assist.

Ready to become part of our success story? Join CGI—where your ideas and actions make a difference.

Application deadline: 01-05-2024 Starting date: 02-09-2024