Edura686 views

Om Edura

I marts 2019 lancerede vi Edura med visionen om at skabe et IT-konsulenthus med fokus på uddannelse og digital læring

Vores historie startede i 2013, da en gruppe erfarne IT-konsulenter gik sammen om at etablere et traditionelt IT-konsulenthus kaldet Zeto, som havde særligt fokus på cloud og IT-transitioner.

Vi fik hurtigt skabt et solidt kundegrundlag i mange forskellige sektorer og brancher. Ved et tilfælde blev vi involveret i et projekt hos en stor erhvervsskole, som efterfølgende skulle vise sig at ændre fremtiden for vores forretning. 

Som følge af vores tilstedeværelse og arbejde med både digitalisering og optimering af uddannelsessektoren, oplevede vi en positiv efterspørgsel på vores kompetencer og viden. Samtidig udviklede flere af vores konsulenter en særlig passion for uddannelsesområdet. 

 

Drevet af vores passion for uddannelser 

Vi besluttede derfor i 2019 af skifte kurs for at forfølge drømmen om at etablere et konsulenthus med 100% fokus på digitalisering og optimering af uddannelselsessektoren, og Edura blev etableret som en genfødsel af vores eksisterende konsulentforretning. 

Edura blev sat i verden for at forandre uddannelsesområdet og mindske kløften mellem digitale kompetencer og udbuddet af digitale løsninger, som kun bliver større. Vi er grundlagt af passionerede ildsjæle, som udelukkende har beskæftiget sig med rådgivning og implementering af komplekse og forretningskritiske løsninger med afsæt i IT.

 

Edura er vores svendestykke

Edura er en konsulentforretning med et dedikeret fokus på at styrke og øge anvendelsen af IT samt optimere uddannelser – oftest gennem digital læring.

Der har været delte meninger om, hvorvidt vi med Edura genopfandt vores forretning – eller om vi bare fandt hjem.

Vi har sat barren højt, og det er vores vision at opnå international anerkendelse og assistere organisationer og institutioner i hele verden med at reformere, optimere og digitalisere uddannelsesområdet.

Edura

  • Rank: 60
  • Company size: 0-50
  • Global: No
  • Graduate programme: No
  • Intern programme: No
  • Website: Link
  • Other companies from the consulting industry