Victoria Fra Lime Technologies: “Det er en organisation der vægter fleksibilitet og medarbejdernes helbred højt”

Victoria Anna Odder

Mit navn er Victoria Anna Odder. Jeg arbejder som Account Manager hos Lime Technologies, hvilket jeg har gjort siden August 2020. Jeg begyndte hos Lime Technologies direkte efter universitetet. Jeg har læst en bachelor i økonomi og psykologi HA.psyk på Copenhagen Business School, hvor jeg herefter tog den tilhørende kandidat i økonomi og psykologi Cand.merc.psyk.

Som Account Manager hos Lime Technologies arbejder jeg både med vores eksisterende kunder men også nye potentielle kunder.

Hvordan endte du op hos Lime Technologies Graduate Program?

Jeg hørte om Lime Technologies og deres Graduate Program gennem mit netværk. Jeg var i gang med specialeskrivningen, og var således på udkig efter job. Syntes at det jeg fik fortalt om Lime Technologies lød enormt spændende, og valgte derfor at deltage i en speeddate med to af deres medarbejdere. Herfra blev jeg blot positivt overrasket for hver gang.

 

➔  Hiring!  Lime Technologies leder efter dygtige graduates lige nu. Klik her for flere detaljer.

 

Hvad ved Lime Technologies graduate program tiltrak dig?

Det tiltrak mig at jeg havde et år til at lære og suge masser af ny viden til mig. Lime Technologies lagde/ligger stor vægt på, at det er OK at begå fejl – specielt når man er graduate – de opfordrer faktisk en til at tage chancer og begå fejl, således at man lærer af dem. Lige så tiltrak det mig, at Lime Technologies er en organisation der vægter fleksibilitet og medarbejdernes helbred højt. For mig at se er det noget af det vigtigste, at der er plads til en god balance mellem arbejdslivet og privatlivet, specielt i dagens samfund der er præget af ”høj fart”.

Hvorfor valgte du at søge ind på et graduate program?

Jeg valgte at søge ind på et Graduate Program da jeg synes det er en fantastisk mulighed for at lære. Det er altid en stor omvæltning at komme direkte fra studiet og ud på arbejdsmarkedet. Det er en tilvænningsproces, og med et Graduate Program forsvinder en del af presset og forventningerne. Selvfølgelig skal man performe og levere, men det er rart at vide, at man har et helt år foran sig til at lære. Et år hvor man lære organisationens arbejdsgang, begå fejl og lære af de fejl samt finde sin rette plads i organisationen.

 

Hvad har overrasket dig mest ved at arbejde hos Lime Technologies?

Jeg er virkelig blevet bekræftet i at Lime Technologies ser mennesket bag CV’et. Selvfølgelig er det vigtigt at have et godt og relevant CV, men Lime Technologies er lige så interesseret i at vide hvem der gemmer sig bag. Vi har en stærk virksomhedskultur, hvor det er vigtigt at alle føler sig tilpas. En virksomhedskultur hvor hårdt arbejde er vigtigt, men samtidig giver rig mulighed for fleksibilitet og et godt socialt sammenhold.

 

Hvad har været din største udfordring som graduate hos Lime Technologies?

Min største udfordring som graduate i en softwarevirksomhed har været min ikke-tekniske baggrund. I rollen som Account Manager er det ikke et krav, at man er teknisk, men måske det havde været en fordel. Heldigvis har jeg en masse dygtige kollegaer, som er IT-hajer, der mere end gerne give en hjælpende hånd, hvis man har brug for det.

Gode råd til andre ansøgere?

Mit råd til andre ansøgere er: Vær dig selv i rekrutteringsprocessen. Hos Lime Technologies ansætter vi ikke CV’er, men mennesker. Derfor er det vigtigt at din personlighed stråler igennem under hele rekrutteringsprocessen. Lime Technologies vil gerne vide hvem DU er.

 

Hvordan ser du din fremtid hos Lime Technologies?

Lime Technologies er en organisation, hvor der er rig mulighed for udvikling. Tiden må vise hvor jeg ender henne i Lime, men jeg kommer helt sikkert stadig til at befinde mig i en rolle, hvor jeg har kundekontakt. Mit mål er, at blive virkelig dygtig indenfor mit nuværende felt. Jeg vil gerne opnå mit fulde potentiale og udvikle min profil indenfor komplekst salg.

 

➔  Hiring!  Lime Technologies leder efter dygtige graduates lige nu. Klik her for flere detaljer.