Introduktion til Tue Mantoni

 

Han brugte et par år hos McKinsey, blev Kommerciel Direktør for Triumph Motorcycles i en alder af 28 år, tredoblede omsætningen som CEO for Triumph og vendte hjem for at lede den danske designgigant B&O. Han har idag helliget sig bestyrelsesarbejdet, men er på ingen måde gået ned i tempo og ambitioner.

 

Tue er netop nu aktuel med Samfundskontrakten, der handler om samspillet mellem erhvervslivet og samfundet i Danmark. I bogen inviteres han indenfor hos nogle af Danmarks mest succesrige iværksættere og ledere for at diskutere, hvad der skal til for at få virksomheder til at opstå, trives og vokse i Danmark, samt hvordan vi holder vores særlige samfundskontrakt i live, så vi efterlader et bedre samfund til de kommende generationer.

 

Den anmelderroste bog “Samfundskontrakten” kan købes her.

 

Tue Mantoni's karriereforløb

 

Man skal have det sjovt for at kunne performe

 

Som søn af to læger lå det lige til højrebenet at gå den samme vej, men matematikken træk mere i ham.

 

– Jeg fandt relativt hurtigt ud af, at jeg var tiltrukket af matematik og logisk tænkning. På gymnasiet var det også de fag, jeg fandt mest interessant og hvor jeg klarede mig bedst. Jeg kommer ud af en lægefamilie og jeg overvejede at gå den vej, men besluttede så i stedet at læse (HA) Mat på handelshøjskolen (CBS). 

 

– Jeg klarede mig fint i gymnasiet, men jeg var ikke en top studerende på det tidspunkt. Det var faktisk først, da jeg begyndte på Handelshøjskolen og læste (HA) Mat, at jeg scorede høje karaktererne kontinuerligt. For mig var det fordi, at jeg havde det sjovt med de fag jeg læste og fandt dem interessante. Jeg tror top performance, og passion for det man laver er super vigtigt.

 

Goldman Sachs var ikke sagen

 

I løbet af hans studieår blev Tue drevet mod prestigefyldte jobs inden for finans og konsulentverdenen. 

 

– Jeg var i praktik hos Goldman Sachs i London mellem det 4 og 5 studie år. Dengang var det det hotteste sted, man kunne komme ind som analytisk studerende på CBS. Jeg endte med at få et fuldtidstilbud fra dem, men takkede nej, da jeg ikke kunne forene mine værdier med dem. Der var for stort et fokus på penge og alt handlede om at lave så mange af dem som muligt. 

 

Tue Mantoni forlader B&O med et image banket helt i bund

 

Interviewet af Henrik Poulsen

 

Efter at have takket nej til Goldman Sachs brugte Tue de sidste semestre, på at finde ud af hvad han så ville.

 

– Jeg ender med at komme til samtale inde hos McKinsey, som er toppen af poppen når det kommer til konsulenthusene. Jeg var tiltrukket dels af menneskene derinde, men også af de forskelligartede opgaver man kunne komme på.

 

– Jeg blev interviewet af Henrik Poulsen som i dag er CEO hos Ørsted. Generelt er det bare et meget stimulerende miljø og jeg mødte en masse spændende mennesker som Tommy Ahlers (tidligere uddannelsesminister) og Jakob Baruël Poulsen (Co-Founder hos CIP).  

 

Udover de mennesker og kunder som man arbejder sammen med, så nævner Tue også det feedback loop man har hos McKinsey som en af årsagerne til, at det er et af de bedste steder at starte sin karriere.

 

– Grunden til at jeg fik så meget ud af McKinsey er, at du arbejder sammen med super skarpe kollegaer og meget krævende kunder. Derudover så har du et ekstremt effektivt feedback loop. Du får feedback under og efter projekter, så du konstant kan arbejde på dine styrker og svagheder. Det får man ikke andre steder. På den måde tror jeg, at det er et super godt sted at starte sin karriere.

 

Fra København til London

 

Efter at have brugt 3 år på det Københavnske kontor fik Tue muligheden for at arbejde for McKinsey I London. 

 

– Det københavnske kontor var relativt lille i sammenligning med det vi havde i London. Jeg vil skyde på, at vi var omkring 50 i København og måske 400 i London på det tidspunkt. Så det er en helt anden størrelse. 

 

– En af mine kunder blev Triumph Motorcycles, hvor jeg som EM (Engagement Manager) havde ansvaret for leverancen til kunden. Vi skulle hjælpe dem med at komme tilbage i omdrejninger efter at fabrikken var brændt ned til jorden. Det var en spændende opgave, hvor vi arbejdede super hårdt over en del måneder.

 

“It’s time to get a real job”

 

Efter at Tue har afleveret deres anbefaling ender det med, at Triumph også vil have Tue til at hjælpe med implementeringen af deres anbefalinger. 

 

– Til sidst, efter at have afleveret McKinseys anbefaling, bliver jeg hevet ind af stifteren John Bloor som siger “Tue, It’s time to get a real job”. Han fortæller, at de gerne vil have mig til at være ansvarlig for også at implementere vores anbefalinger. Jeg får ansvaret for salg og marketing og bliver chef for en masse medarbejdere som 28 årig.

 

– Da jeg starter i rollen, er jer 28 år og meget yngre end mange af de ansatte. I løbet af et par år bliver jeg så spurgt, om jeg vil være CEO for hele Triumph, hvilket jeg siger ja til.  Dengang havde Triumph en omsætning på omkring en milliard kroner og var en meget kompleks virksomhed. Det var en stor udfordring, men nok også det sted jeg lærte mest i hele min karriere.

 

 

Tue Mantoni arbejder hos Triumph

Tue på Triumphs fabrik i Hinckley

 

Tue havde ikke planlagt at han skulle bruge 8 år i England, men det var en mulighed der for stor til at takke nej til.

 

– Det var egentlig min tanke at blive Senior Partner hos McKinsey, da jeg virkelig elskede mit job, men muligheden hos Triumph var for spændende til at sige nej. Især med tanke på min relativt unge alder. 

 

Generelt så er min tankeprocess omkring store beslutninger, at jeg tænker, hvad er det værste der kan ske, og hvis det er ikke er så dårligt, så tager jeg chancen. 

 

Hvorfor tror du, du nåede så langt i så ung en alder?

 

– Jeg har nok altid været ambitiøs og ville være den bedste til de ting jeg gjorde. Jeg har altid presset mig selv hårdt og haft en “alt eller intet attitude”. Hvis jeg gør noget, så går jeg efter at være den bedste til det. Om det så er som konsulent hos McKinsey eller, når jeg er tilmeldt et marathon. 

 

– Så jeg har helt klart et vindergen. Måske er det noget, jeg har fra min mor. I hvert fald er jeg opdraget til at gøre mit bedste, og det gør jeg hver gang.

 

Tue’s råd til nyuddannede i det nuværende jobmarked

 

Grundet COVID-19 og den generelle verdenssituation anbefaler Tue, at man er mere fleksibel og tænker mere kreativt over de muligheder man har.

 

– Jeg tror man skal være meget fleksibel i det nuværende jobmarkedet. Hvis man har haft en forventning om, at man skal ind hos et top 3 konsulenthus, skal man være klar på at tænke alternativt hvis de ikke ansætter så mange i år. For eksempel kunne man overveje nogle af de in house konsulenthuse, som der er hos de store virksomheder.

 

– Som udgangspunkt ville jeg råde, at man går efter noget, man synes er sjovt. Det tror jeg er det vigtigste. Man kan altid skifte retning senere i ens karriere. 

 

 

SAMFUNDSKONTRAKTEN

 

Du Nævner Jack Ma (Stifter af Alibaba) i din bog – hvad er historien, da du møder ham og hvad er det han sætter i gang?

 

– Jeg var i Kina med B&O tilbage i 2015 og får at vide gennem en fælles kontakt at Jack Ma gerne ville mødes for at snakke om internetsalg. Det er noget Jack Ma tænker over meget, da det er det hans firma lever af. Vi snakker om, hvad man egentlig kan sælge online og hvorvidt man kan sælge luksusvarer online. 

 

– I denne her snak kommer vi så ind på, hvad luksus er for os hver især. Hvor jeg lidt som en trodsreaktion efter to uger i Kina siger, at for mig er det luksus at have et velfungerende samfund, hvor man trygt lader sine børn lege udenfor og vi passer på de ældre.  Det funderede de meget over og det gav mig tanken, at det er et unikt samfund vi har skabt i Danmark og at vi skal gøre hvad vi kan for at passe på det.  

 

Tue Mantoni sammen med Jack Ma

Tue og Alibaba founder Jack Ma

 

Hvorfor er samarbejdet mellem samfundet og erhvervslivet vigtigt?

 

Tue forklarer at de komplementer hinanden mere end man skulle tro.

 

– De trives begge på grund af hinanden. Erhvervslivet generer jobs, skaber innovation og finansierer meget af velfærdssamfundet gennem skattebetalinger. Omvendt giver samfundet så et velfungerende samfund med et godt sundhedsvæsen, gode skole og gode forhold for de ældre. 

 

– Det er vigtigt at virksomhederne også anerkender, det de får ud af samfundet og overholder deres del af aftalen. Du kan se hvordan det går når de to kommer i ubalance med hinanden som du for eksempel ser i USA, Frankrig og Storbritannien. 

 

 

Tue Mantoni udgiver bogen Samfundskontrakten

Tue med første eksemplar af hans nye bog

 

Hvad kan en nyuddannet få ud af at læse bogen?

 

– Jeg har været rundt og snakke med en helt masse spændende mennesker i dansk erhvervsliv. Så der er en række forbilleder, som man kan se op til og blive inspireret af at høre om deres historier. 

 

– Medvirkende er blandt andre tidligere forsknings- og uddannelsesminister Tommy Ahlers, ‘Lakridskonge’ Johan Bülow, bestyrelsesformand Jim Hagemann Snabe og forfatter Tor Nørretranders. Så jeg tror man kan lære utroligt meget af at læse om de her folks succeser og selv blive inspireret. 

 

Johan Bülow, Tommy Ahlers og André Rogaczewski

Johan Bülow, Tommy Ahlers or André Rogaczewski er alle med i “Samfundskontrakten”

 

– En af de ting jeg har forsøgt, er at få nogle af de her erhvervsstjerner frem i lyset og hylde dem. Generelt synes jeg ikke vi er gode til at få stjernerne frem i lyset herhjemme og give dem den ros de fortjener. Vi har lidt en tendens til at skamme folk, der arbejder meget og går op i deres job. Ordet arbejdsnarkoman er jo i sig selv ganske negativt. Det er lidt paradoksalt fordi vi alle sammen synes, at det er super fedt hvis Cristiano Ronaldo har brugt hele sit liv på at blive den bedste fodboldspiller i verden, hvorimod det bliver set som en negativ ting hvis en erhvervsstjerne har prioriteret sin karriere og brugt store dele af sit liv på det.

 

Samfundskontrakten kan købes nu her

 

 

12 rapid fire questions Tue Mantoni

 

Leave your thoughts